PUBG Parabot Parobah Sensitipitas Mouse | GRATIS, CEPAT, SIMPLE (2023)

PUBG Corporation, cabangna pamekar video game Koréa Kidul Bluehole, nyiptakeun sareng dileupaskeun PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), kaulinan multiplayer perang multiplayer online. Dugi ka saratus pamaén tiasa terjun payung kana hiji pulau sareng ngajarah senjata sareng alat-alat pikeun maéhan batur bari nyingkahan tiwas. Hanjakalna, poténsi daérah aman buruan urang nyusut ku waktos, maksa pamaén anu salamet janten daérah anu langkung alit sareng maksa konfrontasi. Babak kasebut dimeunangkeun ku jalma atanapi tim anu terakhir.

On urang PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) kaca tinjauan, Anjeun bisa manggihan inpo nu leuwih lengkep (setting, trik, ngungkulan, jsb).

Kaulinan Heula
PUBG

Dina menu dropdown di kénca, pilih kaulinan anu anjeun badé ngarobih kapekaanana PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Lebetkeun sensitipitas anjeun ayeuna ngeunaan kaulinan ieu di lapangan di handap. Pencét tombol héjo "Ngarobih," sareng anjeun bakal kéngingkeun kapekaan pikeun PUBG salaku hasilna.

Upami anjeun ngalaman masalah milarian sensitipitas beurit anu leres, éta disababkeun ku hiji atanapi langkung alesan ieu:

  1. kurangna tujuan anu konsisten (laju headshot) - leyuran
  2. Beurit kaulinan anu teu leres atanapi cacad - leyuran
  3. Setel sensitipitas salah - leyuran
  4. Mousepad kotor - leyuran
Rekomendasi jujur: Anjeun gaduh kaahlian, tapi beurit anjeun henteu ngadukung tujuan anjeun sampurna? Pernah bajoang deui sareng cengkraman mouse anjeun. Masakari jeung paling pro ngandelkeun dina Logitech G Pro X Superlight. Tempo sorangan kalawan review jujur ​​ieu ditulis ku Masakari or pariksa kaluar rinci teknis dina Amazon ayeuna. Beurit kaulinan anu cocog sareng anjeun ngajantenkeun bédana anu signifikan!

Naha anjeun heran naha sensitipitas anjeun disaluyukeun ogé? Atanapi anjeun teras-terasan ngarobih sensitipitas anjeun kusabab anjeun ngarasa yén setélanna henteu optimal? Masakari nyarankeun Anjeun video ieu Ron Rambo Kim, urut jawara dunya Counter-Strike profésional sarta palatih:

Upami anjeun milarian beurit kaulinan énggal, kami parantos ningali langkung caket kana dua beurit anu paling populér anu dianggo ku langkung ti 1,700 (FPS) pamaén pro. 
Ngan tuturkeun link ieu.

Konverter sensitipitas / kalkulator pikeun kaulinan FPS masihan anjeun kamungkinan gancang sareng gampang mindahkeun sensitipitas anjeun ti hiji gim ka gim anu sanés.

Najan kitu, Kaulinan FPS kadang damel sadayana béda-béda, sareng pakakas anjeun ogé maénkeun peran. Sensitipitasna gumantung kana ukuran monitor, FoV dina kaulinan, sareng résolusiana.

So konverter atanapi kalkulator antara pertandingan henteu pernah tiasa 100% leres sabab henteu sadaya faktor tiasa dianggap.

Anggo nilai anu dirobih salaku a titik awal kasar pikeun nyetél sensitipitas dina kaulinan anyar.

Ieu mangrupikeun kami pituduh gancang pikeun ngagunakeun konverter / kalkulator:

Upami anjeun nembé kana topik sareng hoyong terang kumaha hubungan DPI, sénsitip, sareng eDPI, maka kami nyarankeun tulisan ieu:

Di dieu anjeun tiasa mendakan daptar lengkep ngeunaan kaulinan anu dirojong. Atanapi ngan ukur luncat kana kalkulator sensitipitas umum sareng pilih bebas tina sadaya kaulinan:

Leungit kaulinan FPS anjeun? Némbak kami pesen.

Wilujeng Fragging

Masakari & Flashback