Masakari's Hardware jeung Equipment

Masakari salawasna museurkeun kana tilu hal nalika milih sistem na:

  1. harga optimal / rasio kinerja (Ngahindarkeun tambahan mahal)
  2. FPS cukup dina hubungan frékuénsi monitor
  3. komponén gawéna harmoniously ka nyingkahan bottlenecks sareng tetes FPS (ngagagap)

Ayeuna, anjeunna maénkeun sagala kaulinan anjeun tiasa manggihan on Raise Your Skillz kalayan komponén sareng alat ieu:

Di dieu anjeunna ngajelaskeun setélan Kontrol NVIDIA ayeuna: