Gagasan Hadiah pikeun Pamaén (2023)

Oke, situs ieu utamina dimaksudkeun pikeun pikaresepeun sareng meureun masihan anjeun ideu kado atanapi dua (pikeun anu sanés atanapi nyalira).

Masakari sareng kuring parantos ningali seueur barang-barang gamer anu lucu, lucu, hebat dina 30 taun ka pengker.

Kumpulan leutik kieu:

gambaranbarangPikiran kamiDeal & Detil Pangsaéna
wadah headphonePanyekel PC Headset Headphone HeadphoneBoh nganggo kabel atanapi nirkabel, kuring parantos ngajantenkeun hirup abdi langkung gampang kalayan anu gaduh ieu.Teuteup Deukeut
Kaulinan-mejaMéja KaulinanDi dieu, wadah headset parantos dipasang padet sareng tiasa nyandak dua headset. Sadayana anu dipikabutuh ku pamaén pas dina méja ieu. Contona, hiji atawa dua monitor, mouse pad raksasa, keyboard, jeung mouse. A wadah cangkir ogé kaasup. Lampu RGB ngajadikeun sakabeh hal bener stylish. Abdi resep pisan éta.Teuteup Deukeut
Kaulinan Mouse Pakem TapePita PakemTape Pakem pikeun beurit kaulinan penting pisan pikeun cengkraman anu aman, bahkan dina kaayaan kesang. Kuring geus salawasna motong kaluar kaset sorangan, jadi kami geus numbu ka dieu varian DIY. Tapi meureun aya ogé kaset prefabricated pikeun beurit anjeun.Teuteup Deukeut
Pad Mouse PadRGB Mouse Pad /w Carjer Telepon!Ayeuna éta pad mouse pinter. 10 Modeu lampu RGB, carjer telepon nirkabel anu diwangun (iPhone, Samsung, sareng anu sanésna), sareng permukaan anu saé pikeun beurit kaulinan. Kado anu saé sareng berharga pikeun pamaén atanapi streamer.Teuteup Deukeut
Kaulinan Arm SleevesLengan leungeun baju henteu ngan ukur kapaké pikeun baskét. Pamaén ogé peryogi otot haneut sacara permanén. Sajaba ti éta, gumantung kana cekelan sarta rojongan leungeun, gesekan dina mouse pad ngurangan. Ieu boga pangaruh positif kana tujuan. Masakari pernah maén tanpa eta.Teuteup Deukeut
Mouse BungeeMouse BungeeBungee beurit nyegah gesekan kabel. Pikeun gamers ambisius kudu-kudu.Teuteup Deukeut
Manajemén kabel leungeun bajuLengan Manajemén Kabel (4)Kabel sabenerna sok di jalan, sarta sanajan mouse nirkabel sarta keyboard, aya kénéh sahanteuna 10 kabel bohong sabudeureun éta kasampak kacau. Nanging, kalayan leungeun baju ieu, sadayana katingalina elegan sareng teratur.Teuteup Deukeut
Cooling Pad Laptop KonsolCooling Pad pikeun Laptop atawa KonsolUtamana dina sési kaulinan anu langkung panjang, laptop atanapi konsol kaulinan janten panas pisan. Model heubeul kalawan coolers berdebu bisa ngakibatkeun overheating sarta malah kamungkinan karuksakan. Pad Cooling mastikeun yén bahaya ieu dicegah.Teuteup Deukeut
USB HubUSB 3.0 HubPamaén biasana ngagaduhan masalah ieu. Streamers sabenerna salawasna boga masalah. Sok aya seueur teuing alat USB sareng sakedik port USB. Solusi: A hub.Teuteup Deukeut
Buku GamerBuku pikeun Gamers saeutikIeu kado pikeun barudak gamers ', tapi salaku lulucon, éta ogé cocog pikeun déwasa. Alfabét kaulinan. Urang bogoh ka eta.Teuteup Deukeut