Gear kaulinan Disarankeun ku naros

Produk di handap ieu mangrupikeun "Standar Emas" ayeuna dina pamandangan kaulinan FPS.

Urang dianalisis gear kaulinan leuwih 1,700 gamers pro kalayan bantuan data umum ti prosettings.net.

Daptar Gaming Gear anu disarankeun ku langkung ti 1,700 FPS Pro Gamers dina 2023

KategoriPaling DipakéAnalisis Anu Patali*Deal & Detil Pangsaéna
MonitorBenQ XL2546 (K)-Teuteup Deukeut
Card grafikRTX 2080 TiKartu Grafis Pangsaéna pikeun FPS Gaming | Pamilihan Gamer ProTeuteup Deukeut
BeuritLogitech G Pro Wireless-Teuteup Deukeut
Mouse PadLogitech G640-Teuteup Deukeut
kibordatang geura-giru--
headsetdatang geura-giru--
* Tautan bakal muka tab anyar. Saatos maca analisa ieu, anjeun tiasa nutup tab sareng neraskeun maca di dieu.

Di sagigireun elemen inti tina alat-alat kaulinan ieu, Masakari tiasa, tangtosna, masihan anjeun sababaraha tip tambahan pikeun alat berharga anu anjeunna anggo atanapi parantos dianggo.

Daptar Gear Gaming tambahan anu disarankeun tina langkung ti 20 taun pangalaman ku Masakari

KategorimaksudPost patali*Pariksa nguruskeun anu pangsaéna sareng detil
EarbudsNgirangan bising ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun sora sakedik (undak usuk lawan) langkung saé. Dina acara pamungkas, pamaén pro sok nganggo Bose Q20s handapeun headset maranéhna.Earbuds vs Headsét | Nyaho Pro & Kontra pikeun Kaulinan Leuwih alusBose QuietComfort 20 Earbuds (Versi Apple pikeun kualitas anu langkung saé)
Sistem Ngecas LogitechUpami anjeun gaduh Logitech G703 or G903, ieu kedah-gaduh.-Logitech G640 PowerPlay Wireless Ngecas System
Mouse Bungeeupami anjeun nempel nganggo beurit kabel, teras ieu Bungee nyaéta kudu-kudu.-BenQ Zowie CAMADE II
Korsi KaulinanKuring geus diuk dina loba korsi kaulinan leuwih 20 taun ka tukang. Abdi parantos ngagunakeun ieu korsi kaulinan langkung ti 5 taun ayeuna. Nyaman sareng ergonomis sanajan dina sési kaulinan anu ekstrim.-noblechairs ICON kaulinan Kursi
* Tautan bakal muka tab anyar. Saatos maca analisa ieu, anjeun tiasa nutup tab sareng neraskeun maca di dieu.

Kami arepkeun anjeun ngagaduhan inspirasi anu cekap di dieu pikeun ningkatkeun peralatan anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami ku mail (contact@raiseyourskillz.com).