eDPI Gaming Mouse Calculator (2023)

Anu mimiti, upami anjeun hoyong ngarobih sensitipitas anjeun ayeuna diantara dua pertandingan, luncat ka dieu ka kami Parabot Parobah.

Ieu anu anjeun kéngingkeun:

eDPI Kalkulator

Lebetkeun sensitipitas beurit anjeun sareng nilai DPI beurit anjeun pikeun "Player A" teras pikeun "Player B" kanggo ngitung eDPI masing-masing. Upami anjeun ngan ukur hoyong ngitung nilai eDPI anjeun (Player A), teras eusian widang Player B kalayan nilai acak (contona, "1"). Lajeng, pencét "ngitung" pikeun ngabandingkeun eDPI duanana pamaén.

Pamaén A
Pamaén B

Ngareset Kalkulator

Rekomendasi jujur: Anjeun gaduh kaahlian, tapi beurit anjeun henteu ngadukung tujuan anjeun sampurna? Pernah bajoang deui sareng cengkraman mouse anjeun. Masakari jeung paling pro ngandelkeun dina Logitech G Pro X Superlight. Tempo sorangan kalawan review jujur ​​ieu ditulis ku Masakari or pariksa kaluar rinci teknis dina Amazon ayeuna. Beurit kaulinan anu cocog sareng anjeun ngajantenkeun bédana anu signifikan!

Kandungan patali

Pro-Tipe: Masakari nyarankeun video ieu salaku eusi anu aya hubunganana dina Youtube

Upami anjeun nembé kana topik sareng hoyong terang kumaha hubungan DPI, sénsitip, sareng eDPI, maka kami nyarankeun tulisan ieu:

FAQ