CSGO kalawan controller | Alat Pangalusna, Rojongan, Kumaha, Patut? (2023)

Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) mangrupikeun pidéo pidéo jalma mimitina anu populér anu henteu diragukeun unggal gamer FPS nyobian sakali. Tapi, khususna pamaén anu resep maén dina konsol, naroskeun ka dirina, naha CSGO ogé tiasa diputer sareng kontrollérator?

Tina pangalaman 35+ taun kuring sareng kaulinan FPS, kuring tiasa nyarios yén meureun ngan aya sakedik kaulinan anu saé anu nawiskeun pangrojong pangrojong anu saé. Tangtosna, conto anu pangsaéna nyaéta Call of Duty. Pamaén PC sareng konsol patepung dina tingkat anu sami sareng mouse sareng keyboard lawan controller.

Hayu urang tingali di CSGO…

Catetan: Tulisan ieu ditulis dina basa Inggris. Tarjamahan kana basa sanés panginten henteu nyayogikeun kualitas linguistik anu sami. Kami nyungkeun hapunten tina kalepatan gramatikal sareng semantik.

Dupi anjeun Maénkeun CSGO Sareng Controller dina PC?

Sacara umum, CSGO ogé tiasa dimaénkeun ku kontrollor anu didukung dina PC, contona, pengendali ti PlayStation 4 sareng PlayStation 5 atanapi Xbox. Kaulinan henteu nawiskeun alat bantu fungsional naon waé (Tujuan Mantuan) pikeun ngimbangan kalemahan kakendali ku pangendali dibandingkeun sareng pilihan kontrol anu sanés.

Naha CSGO Ngarojong Maén Sareng Controller?

Téhnisna, CSGO ngarojong sagala Controllers cocog sareng Windows 10. Tombol ngerjakeun controller bisa bebas dipilih.

Rekomendasi jujur: Anjeun gaduh kaahlian, tapi beurit anjeun henteu ngadukung tujuan anjeun sampurna? Pernah bajoang deui sareng cengkraman mouse anjeun. Masakari jeung paling pro ngandelkeun dina Logitech G Pro X Superlight. Tempo sorangan kalawan review jujur ​​ieu ditulis ku Masakari or pariksa kaluar rinci teknis dina Amazon ayeuna. Beurit kaulinan anu cocog sareng anjeun ngajantenkeun bédana anu signifikan!

Naha CSGO ngagaduhan Tujuan Ngabantosan Controllers?

Sanaos CSGO umumna ngadukung pangendali, henteu aya bantalan kendali di-game anu fungsina, sapertos Aim assist, pikeun ngadukung panggunaan pengontrol dina PC. CSGO utamina khusus kanggo panggunaan mouse sareng keyboard.

Naha CSGO Saé Sareng Controller?

Sacara umum, mékanisme téknis CSGO khusus pikeun panggunaan mouse sareng keyboard. Pamakéan kontroler kirang pas sareng gancang, contona, nalika flickshots sareng parobihan gancang arah kedah dilakukeun.

Mana Controller anu Pangsaéna pikeun CSGO?

Sony DualSense Wireless Controller tina Playstation 5 mangrupikeun pilihan anu aman pikeun PC-kompatibel controller. Hargana aya di lini tengah. Kontroler ieu diantara anu luhur di pasar dina hal stabilitas, daya tahan, ergonomis, sareng umur batre.

Naon Alat Anu Pangsaéna pikeun Tujuan dina CSGO?

Ratusan pamaén pro ayeuna ngandelkeun Logitech G Pro Wireless atanapi panerusna, Logitech G Pro X Superlight. Beurit ieu umumna ngagaduhan ergonomis anu hadé, tiasa dipercaya, sareng gaduh latén minimal upami sambungan nirkabel.

Masakari parantos nyerat tulisan ngeunaan ieu. Anjeunna parantos maén sareng beurit kaulinan ieu dirina salami mangtaun-taun sareng resep bagikeun pangalamanana ka anjeun didieu:

Pikiran final

Kuring panasaran dina kaayaan naon anu kuring bakal, ku kabutuhan, anggo kontrolir pikeun maénkeun Counter-Strike: Global karasa (CSGO). Teu pira panginten.

CSGO dioptimalkeun pikeun nganggo mouse sareng keyboard. Sababaraha streamer parantos ngahontal hasil anu saé dina server umum nganggo tablet grafik, tapi éta bakal tanpa kasempetan dina maén kalapa.

CSGO henteu nawiskeun fitur bantosan tujuan sapertos, contona, Call of Duty, sareng ngahaja teu hoyong nyiptakeun lapangan maén anu sami dina PC.

Kusabab kitu, rekomendasi anu jelas kuring nyaéta pikeun nyobaan, tapi anjeun bakal ningali yén CSGO henteu tiasa dimaénkeun sareng pengendali.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan postingan atanapi pro kaulinan sacara umum, nyerat kami: contact@raiseyourskillz.com.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan janten gamer pro sareng naon anu aya hubunganana sareng kaulinan pro, langganan kami newsletter Ieuh.

GL & HF! Flashback kaluar.