Call of Duty (+Warzone 2) Nyingkronkeun atanapi Pareum? | VSync | GSync | FreeSync (2023)

Anjeun Call of Duty (COD) kinerja gumantung pisan kana stabilitas tingkat pigura. Ku alatan éta, turun naek atanapi gagap bakal pangaruh négatip pisan kana tujuan anjeun.

Pabrikan monitor sareng kartu grafis nyobian nawiskeun solusi ngalawan pigura henteu stabil per detik kalayan téknologi sinkronisasi sapertos VSync, GSync, sareng FreeSync.

Masakari sareng kuring parantos kalibet sacara aktip dina ningkatkeun performa gim langkung ti 30 taun. Naha COD kedah diputer sareng atanapi henteu sareng salah sahiji téknologi sinkronisasi ieu anu dipikaresep ku kami.

Hayu urang tingali éta.

Catetan: Tulisan ieu ditulis dina basa Inggris. Tarjamahan kana basa sanés panginten henteu nyayogikeun kualitas linguistik anu sami. Kami nyungkeun hapunten tina kalepatan gramatikal sareng semantik.

Kumaha carana abdi tiasa Ngahurungkeun VSync pikeun Call of Duty?

Buka Panel Kontrol NVIDIA teras pencét kana pangaturan 3D. Setélan tiasa dilakukeun dina Setélan Umum atanapi Setélan Program. Anu terakhir ngan pikeun kaulinan anu dipilih. Pilih 'Force on' dina menu turun-turun setting Vertical Sync teras simpen.

Kami moal ngajentrekeun kumaha VSync diaktipkeun nganggo kartu grafik AMD sabab ampir sadaya pamaén pro maénkeun kalayan kartu grafik NVIDIA. Tapi, tangtosna, VSync tiasa diaktipkeun di Catalyst Control Center kalayan léngkah anu sami.

Langkung seueur ngeunaan kartu grafik anu pangsaéna pikeun Call of Duty tiasa dipendakan di dieu:

Sareng kami parantos ngajelaskeun topik naha NVIDIA atanapi AMD langkung saé di dieu:

Kedah Kuring Hurungkeun atanapi Pareuman VSync pikeun Call of Duty?

VSync mangrupikeun téknologi lami pikeun tampilan 60hz sareng kedah dipareuman ku monitor modéren anu tiasa nyayogikeun tingkat panyegaran anu langkung luhur (120hz, 144hz, 240hz, atanapi 360hz). Salaku tambahan, VSync henteu cocog sareng téknologi anu sanés sapertos GSync atanapi FreeSync sareng tiasa ngakibatkeun gagap sareng ningkat latency di buruan.

Upami anjeun maén sareng monitor 60 hz lami sareng sistem anu lemah pisan, panginten masuk akal pikeun nyobaan VSync, tapi umumna, fitur ieu henteu dianggo deui.

Rekomendasi jujur: Anjeun gaduh kaahlian, tapi beurit anjeun henteu ngadukung tujuan anjeun sampurna? Pernah bajoang deui sareng cengkraman mouse anjeun. Masakari jeung paling pro ngandelkeun dina Logitech G Pro X Superlight. Tempo sorangan kalawan review jujur ​​ieu ditulis ku Masakari or pariksa kaluar rinci teknis dina Amazon ayeuna. Beurit kaulinan anu cocog sareng anjeun ngajantenkeun bédana anu signifikan!

Kumaha carana abdi tiasa Ngahurungkeun GSync pikeun Call of Duty?

Buka Panel Kontrol NVIDIA teras pencét dina Setélan Tampilan. Aktipkeun pilihan 'Aktipkeun G-SYNC / G-SYNC Compatible.' Teras, pilih naha GSync kedahna waé diaktipkeun dina layar lengkep atanapi ogé dina modeu windowed. Akhirna, simpen sadaya suhunan.

Upami setting ogé kalebet mode windowed sareng anjeun perhatoskeun masalah dina babak salajengna tina Call of Duty, NVIDIA nyarankeun kanggo ngalih kana modeu layar pinuh hungkul.

Naha kuring Hurungkeun atanapi Pareuman GSync pikeun Call of Duty?

Sacara umum, Call of Duty parantos dioptimalkeun pikeun tingkat pigura anu paling luhur, sareng GSync ngan ukur ningkatkeun kasus masing-masing. Sinkronisasi tingkat panyegaran sareng tingkat pigura ngabalukarkeun lag input, anu ngagaduhan pangaruh négatip langkung seueur pikeun kinerja tibatan nyaring layar sakapeung.

Kumaha carana abdi Ngahurungkeun FreeSync Pikeun Call of Duty?

Monitor kedah diaktipkeun FreeSync, Anti-Blur dinonaktipkeun, sareng setting Port Display disetél ka 1.2 atanapi langkung luhur. Teras, buka Setélan Radeon teras pencét dina tab 'Display'. Aktipkeun AMD FreeSync sareng simpen sadaya setelan.

Kedah Kuring Hurungkeun atanapi Pareuman FreeSync pikeun Call of Duty?

Sacara umum, Call of Duty parantos dioptimalkeun pikeun tingkat pigura anu paling luhur, sareng FreeSync ngan ukur ngahasilkeun paningkatan dina kasus masing-masing. Salaku tambahan, sinkronisasi tina tingkat panyegaran sareng tingkat pigura nyababkeun lag input, anu ngagaduhan pangaruh négatip langkung seueur pikeun kinerja tibatan nyaring layar sakapeung.

Pikiran Akhir dina Syncs pikeun Call of Duty

Unggal sistem PC sakedik béda. Ilaharna, perangkat keras, parangkat lunak, supir, pembaruan teras-terasan mangaruhan kinerja sistem anjeun sahingga ogé pangaruh tina téknologi sinkronisasi anu disebatkeun. Ogé, kasaluyuan monitor sareng kartu grapik kana solusi singkronisasi mangaruhan épéktipitas sacara signifikan.

Kami ngan ukur tiasa nyarankeun nyobian sadaya fitur singkronisasi anu sayogi.

Anjeun bakal perhatoskeun bédana gancang pisan sareng tiasa mutuskeun nyalira upami salah sahiji téknologi sinkronisasi ieu raoseun pikeun sistem anjeun.

Salaku conto, anggo MSI Afterburner pikeun nembongkeun statistik sistem anu aya hubunganana sareng nganalisis log saatosna. Teras, dina waktos anu pondok pisan, anjeun tiasa ningali naha leyuran sinkronisasi nyababkeun hasilna langkung saé.

Naon VSync?

VSync, singkatan tina sinkronisasi vertikal, mangrupikeun solusi grafik anu nyingkronkeun tingkat pigura hiji gim sareng tingkat panyegaran tampilan kaulinan. Numutkeun ka Wikipedia, téknologi ieu diciptakeun pikeun nyingkahan layar anu teu aya, anu lumangsung nalika layar nunjukkeun bagian tina sababaraha pigura sakaligus. 

Ngoyagkeun layar nyababkeun tampilan katingal pisah sapanjang garis, umumna sacara horisontal. Ieu kajantenan nalika tingkat panyegaran tampilan henteu sinkron sareng pigura anu dirender ku kartu grafik.

VSync ngawatesan tingkat pigura kartu grafik kana tingkat panyegaran tampilan, janten langkung saderhana pikeun nyegah ngaleuwihan wates FPS monitor.

VSync nyingkronkeun rendering pigura kana tampilan ngan ukur réngsé nyegerkeun siklus nganggo campuran flipping halaman sareng buffering dobel, janten anjeun henteu kedah nyaksian layar robek nalika VSync diaktipkeun.

Éta ngalaksanakeun ieu ku ngeureunkeun GPU tina aksés mémori tampilan dugi monitor parantos réngsé siklus panyegaran ayeuna, sahingga nyangsang datangna data anyar dugi parantos siap.

Naon GSync?

Monitor kaulinan sareng téknologi GSync NVIDIA's kalebet modul khusus anu ngamungkinkeun tingkat refresh rate (VRR) pikeun nyingkahan cimata layar. Numutkeun kana Wikipedia, GSync ngaluyukeun tingkat panyegaran monitor sacara dinamis salaku réspon kana tingkat pigura GPU anjeun.

Téknologi GSync teras-terasan nyaluyukeun interval kosong kosong (VBI) monitor. VBI mangrupikeun waktos antara monitor parantos ngagambar hiji pigura sareng teras ka anu salajengna.

Kalayan GSync diaktipkeun, kartu grafik ngadeteksi lolongkrang dina sinyal sareng reureuh nganteurkeun data salajengna, nyegah layar nyaring sareng gagap.

Naon FreeSync?

FreeSync mangrupikeun téknologi ku AMD nganggo standar industri sapertos Adaptive-Sync pikeun nyingkronkeun tingkat panyegaran tampilan kalayan framerate tina kartu grafik cocog FreeSync. Numutkeun ka Wikipedia, FreeSync ngirangan sareng ngaleungitkeun artéfak visual nalika midangkeun, sapertos nyaring layar, latency input, sareng gagap.

Téknologi FreeSync teras-terasan nyaluyukeun interval kosong kosong (VBI) monitor. VBI mangrupikeun waktos antara monitor parantos ngagambar hiji pigura sareng teras ka anu salajengna.

Kalayan FreeSync diaktipkeun, kartu grafik ngadeteksi lolongkrang dina sinyal sareng reureuh nganteurkeun data salajengna, nyegah layar nyaring sareng gagap.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan postingan atanapi pro kaulinan sacara umum, nyerat kami: contact@raiseyourskillz.com.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan janten gamer pro sareng naon anu aya hubunganana sareng kaulinan pro, langganan kami newsletter Ieuh.

GL & HF! Flashback kaluar.

puncak Call of Duty Posts