Bio Andreas "Masakari”Mamerow

Salaku lanceuk, Masakari éta, tangtosna, diidinkeun ngamimitian maénkeun kaulinan video sakedik ti Flashback. Dina yuswa 4 taun, anjeunna ngamimitian dina Atari 2600.

Mangtaun-taun anjeunna ngaleungitkeun lanceukna anu langkung seueur dina seueur kaulinan. Cita-cita anu hébat, analisis anu taliti, sareng réaksi gancang damang dicirikeun gaya maénna. Entong nyerah parantos janten motto na.

Babarengan sareng lanceukna, anjeunna maénkeun rébuan video game dina sadaya platform sareng di sagala jinis. Nanging, dina kaulinan olahraga sareng jalma némbak jalma kahiji, katerampilanna kasohor hususna.

Dina yuswa 16 (1998), anjeunna patepung sareng pertandingan Half-Life sareng mangrupikeun anu mimiti maénkeun Counter-Strike (1999). Anjeunna damel jalanna dina pamandangan CS ngora sareng, babarengan sareng Flashback, ngadegkeun klan anu suksés pisan - | LOGOS | - (2001). Babarengan sareng pasangan duo na "ph0s," anjeunna ngagugulung liga ESL anu teras-terasan.

Kalayan - | LOGOS | - anjeunna meunang pésta LAN kahijina di Mönchengladbach (Jérman).

Pagelaranana nyarios nyalira, sareng ku kitu kaom Jerman Top-5 janten sadar ka anjeunna. Hasilna, anjeunna janten "reUnited," dimana anjeunna hasil maénkeun dina tingkatan sareng "Deutschlands kranker Horde" (DkH), "Mousesports," "mortal Teamwork" (mTw), sareng "a-losers." Saprak waktos ieu, anjeunna dianggap legenda CS dina adegan Jérman.

Jeung sékrési Counterstrike Sumber (2004), Masakari istirahat salaku pamuter aktip. Sakola (SMA), studi (ékonomi), sareng padamelan (pengendali) sumping ka payun. Dina waktos anu sami, anjeunna ngalatih sababaraha pamaén CS nasional sareng internasional salami mangtaun-taun.

Sarua jeung pangajianana, anjeunna nungkulan adegan kalapa anu sanés: Poker. Kaulinan kartu ngasah kaahlian analitisna sakali deui sareng mangaruhan konséntrasi sareng kasabaran anu positip dina pertandingan.

Kalayan ngaleupaskeun Playerunknown's Battleground, anjeunna sakali deui dicekel ku ambisi pikeun janten aktip salaku pamuter. Nalika anjeunna nempatkeun babarengan tim anu kuat, Flashback ngawangun organisasi terkenal anu sanés. Tim "Wagazzi Underdogs" (2019) lahir. Timna ngan saukur teu sono kana ilubiung dina kajawaraan ESL. Kalayan pasangan duo na "fR," anjeunna ngahontal tempat ka 3 di Dreamhack Leipzig (2020). Kalayan pagelaranana, anjeunna parantos nunjukkeun: Sanajan 38 taun, anjeunna masih kompetitif dina tingkat tinggi.

Saatos nyimpang pondok ka Valorant, dimana anjeunna ngahontal pangkat Abadi, anjeunna angkat ka PUBG deui dina akhir taun 2020. Sareng Wagazzi Underdogs, hanjakalna anjeunna ngan ukur sono ngagabung sareng PUBG DACH Championship sareng ayeuna parantos pensiunan ti PUBG.

Masakari ayeuna langkung konsentrasi kana ngalirkeun élmuna ka generasi salajengna.