header raise your skillz 120

10 Tulisan Top (Carousel)

Kami nyerat sareng ngagabung 70 taun pangalaman midangkeun sareng ngajak anjeun milari inpormasi pikeun karir anjeun dina 4 kategori.

Dina katégori “Games, ”Anjeun milih buruan anjeun sareng kéngingkeun tulisan anu aya hubunganana.

"Gear Gaming”Nyandak anjeun kana rekomendasi pikeun pakakas sareng alat. Sakur bongbolongan utamina dumasarkeun kana analisis pakakas kaulinan langkung ti 1500 pamaén pro.

Teras, tangtosna, urang nyerat ngeunaan "kaahlian”Anjeun kedah dugi ka luhur. Ieu kalebet kaparigelan fisik, méntal, sareng ogé téknis anu anjeun kedah gaduh atanapi ngembangkeun.

Kategori kaopat masihan anjeun sababaraha alat pikeun ngabantosan anjeun. Salaku conto, urang Parabot Parobah Mouse ngamungkinkeun anjeun ngitung sensitipitas antara langkung ti 60 gim ku diklik tombol.

nu kalkulator eDPI bakal ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong ngabandingkeun setélan anjeun sareng anu pro.

Senang-seneng dina RaiseYourSkillz.com

Masakari & Flashback

x
Raise Your Skillz Intro