Urang reueus tiasa ningali deui leuwih 35 ars pangalaman jeung kaulinan sarta leuwih 20 ars pangalaman jeung Esports jeung kaulinan kalapa. Janten naon anu tiasa urang pigawé kalayan pangaweruh sapertos kitu? Muhun, urang bagikeun!

blog urang museurkeun kana kaulinan FPS populér, nu urang maénkeun ampir unggal poé. Urang alamat kasual, ambisius, jeung gamers pro jeung sababaraha artikel jero-beuleum ku Masakari.

Ihtisar FPS Kaulinan katutupan ku Raise Your Skillz

Urang sakeudeung ngenalkeun diri ka anjeun Ieuh (Masakari) jeung Ieuh (Flashback). Masakari boga pangalaman Esports masif dina tingkat nu pangluhurna, jeung Flashback ogé geus maénkeun bit kalapa tapi utamana mingpin organisasi Esports (pikeun leuwih, skill nu teu cukup :-P).

Urang nulis kalawan digabungkeun 70 taun pangalaman kaulinan sarta ngajak anjeun manggihan inpormasi pikeun karir atanapi hobi anjeun dina 4 kategori.

nickname generator popup final

Dina katégori “Games, ”Anjeun milih buruan anjeun sareng kéngingkeun tulisan anu aya hubunganana.

"Gear Gaming”Nyandak anjeun kana rekomendasi pikeun pakakas sareng alat. Sakur bongbolongan utamina dumasarkeun kana analisis pakakas kaulinan langkung ti 1500 pamaén pro.

Teras, tangtosna, urang nyerat ngeunaan "kaahlian”Anjeun kedah dugi ka luhur. Ieu kalebet kaparigelan fisik, méntal, sareng ogé téknis anu anjeun kedah gaduh atanapi ngembangkeun.

Kategori kaopat masihan anjeun sababaraha alat pikeun ngabantosan anjeun. Salaku conto, urang Parabot Parobah Mouse ngamungkinkeun anjeun ngitung sensitipitas antara langkung ti 60 gim ku diklik tombol.

nu kalkulator eDPI bakal ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong ngabandingkeun setélan anjeun sareng anu pro.

Wilujeng sumping Raise Your Skillz .com

Masakari & Flashback

Hoyong janten pamaén anu langkung saé?5 Mékanika Top anu Anjeun Peryogikeun Master dina Kaulinan FPS (2022)
en English
X