Aftësitë e kategorisë – Tabela e përmbajtjes

esports

Kjo kategori ka të bëjë me të gjithë ekosistemin rreth Esports, industrinë e lojërave dhe sigurisht, përvojat tona.

Gjithçka rreth Esportit

Karriera e Sporteve

Industria e lojrave

Gaming dhe Skillz

Kategoria e përgjithshme. Nëse nuk përshtatet diku tjetër, është këtu. Logjike, apo jo? 😉

kumar

Gaming Mobile

Skillz

Punë

Industria e lojrave është një nga industritë me rritje më të shpejtë në botë. Si rezultat, gjithnjë e më shumë njerëz fitojnë paratë e tyre me punë që lidhen me lojërat.

Lifestyle

Ne jemi lojtarë dhe ky është një mënyrë jetese për ne.

Cilësimet

Ne mbledhim cilësime të përgjithshme (OS, në lojë, pajisje) për lojërat FPS në këtë kategori. Artikulli ndodhet nën "Lojërat" ose lojën përkatëse nëse i referohemi në mënyrë specifike një loje.

Ne loje

lidhur me NVIDIA

lidhur me AMD

OS dhe Hardware

Tools

Çdo lojtar ka nevojë për mjete. Le të hedhim një vështrim në disa të dobishme.

Dhe mos harroni të shikoni mjetet tona falas në menunë nën "Mjete FALAS".

A po luftoni me miun tuaj? Ky udhëzues është për ju:Si të gjeni miun tuaj më të mirë të lojërave FPS (Udhëzues i Vendimit për 11 Faktorë)
en English
X