Ne mund të shikojmë me krenari mbi 35 vjet përvojë me lojërat dhe mbi 20 vjet përvojë me lojërat Esports dhe konkurruese. Pra, çfarë mund të bëjmë me një njohuri të tillë? Epo, ne e ndajmë atë!

Blogu ynë fokusohet në lojëra të njohura FPS, të cilin e luajmë pothuajse çdo ditë. Ne i drejtohemi lojtarëve të rastësishëm, ambicioz dhe profesionistë me disa artikuj të zhytur thellë nga Masakari.

Përmbledhje e Lojërave FPS të mbuluara nga Raise Your Skillz

Ju prezantuam shkurtimisht këtu (Masakari), dhe këtu (Flashback). Masakari ka përvojë masive në Esports në nivelin më të lartë, dhe Flashback ka luajtur edhe pak konkurruese por kryesisht ka udhëhequr organizatat Esports (për më shumë, aftësia nuk mjafton :-P).

Ne shkruajmë me një përvojë të kombinuar 70 vjeçare në lojëra dhe ju ftojmë të gjeni informacion për karrierën apo hobin tuaj në 4 kategori.

nofka gjenerator popup final

Në kategorinë "Lojra, ”Ju zgjidhni lojën tuaj dhe merrni postimet përkatëse.

"Gaming Gear”Ju çon tek rekomandimet për pajisjet dhe pajisjet. Çdo sugjerim bazohet kryesisht në një analizë të pajisjeve të lojërave të mbi 1500 lojtarë profesionistë.

Pastaj, natyrisht, ne shkruajmë për "aftësitë"Ju duhet të arrini në majë. Këto përfshijnë aftësi fizike, mendore dhe gjithashtu teknike që duhet të keni ose të zhvilloni.

Kategoria e katërt ju jep disa mjete për t'ju ndihmuar. Për shembull, tonat Konvertuesi i ndjeshmërisë së miut ju lejon të llogaritni ndjeshmërinë midis mbi 60 lojërave me klikimin e një butoni.

La llogaritësi eDPI do t'ju ndihmojë nëse doni të krahasoni cilësimet tuaja me ato të profesionistëve.

Argëtohu Raise Your Skillz .com

Masakari & Flashback