Можеме со гордост да погледнеме наназад над 35 години искуство со игри и над 20 години искуство со Esports и конкурентни игри. Значи, што можеме да правиме со такво знаење? Па, го споделуваме!

Нашиот блог се фокусира на популарни FPS игри, кој го играме речиси секој ден. Ние им се обраќаме на случајните, амбициозните и професионалните гејмери ​​со неколку написи за длабоко нуркање од страна Masakari.

Преглед FPS игри опфатени со Raise Your Skillz

Накратко ви се претставивме овде (Masakari) И овде (Flashback). Masakari има огромно искуство во Esports на највисоко ниво, и Flashback играше и малку конкурентно, но главно ги водеше организациите за Esports (за повеќе, вештината не е доволна :-P).

Ние пишуваме со комбинирано 70-годишно искуство со игри и ве покануваме да најдете информации за вашата кариера или хоби во 4 категории.

генератор на прекар скокачки прозорец конечна

Во категоријата „игри“, Вие ја избирате вашата игра и добивате релевантни објави.

"Игри за опрема”Ве води до препораки за хардвер и опрема. Сите предлози првенствено се базираат на анализа на опрема за игри на над 1500 про гејмери.

Потоа, се разбира, пишуваме за „вештини„Треба да стигнете до врвот. Тие вклучуваат физички, ментални, а исто така и технички вештини што треба да ги имате или да ги развивате.

Четвртата категорија ви дава неколку алатки кои ќе ви помогнат. На пример, нашата Конвертор на чувствителност на глувчето ви овозможува да ја пресметате чувствителноста помеѓу над 60 игри со кликнување на копче.

на eDPI калкулатор ќе ви помогне ако сакате да ги споредите вашите поставки со оние на добрите.

Забавувајте се Raise Your Skillz . Со

Masakari & Flashback