Katrampilan Kategori - Daftar Isi

Esports

Kategori iki babagan kabeh ekosistem ing sekitar Esports, industri game, lan mesthi, pengalaman kita dhewe.

Kabeh babagan Esports

Karir Esports

Industri Game

Gaming lan Skillz

Kategori umum. Yen ora cocog ing papan liya, kene. Logis, kan? 😉

Gaming

Mobile Gaming

Skillz

Jobs

Industri game iku salah siji saka industri paling cepet-akeh ing donya. Akibaté, liyane lan liyane wong entuk dhuwit karo proyek related kanggo game.

Lifestyle

Kita tukang game, lan iki gaya urip kanggo kita.

Setelan

Kita ngumpulake setelan umum (OS, ing-game, hardware) kanggo game FPS ing kategori iki. Artikel iki dumunung ing "Games" utawa game sing cocog yen kita deleng khusus kanggo game.

Ing-Game

NVIDIA related

AMD related

OS lan Hardware

Tools

Saben tukang game butuh alat. Ayo goleki sawetara sing migunani.

Lan aja lali mriksa alat gratis ing menu ing ngisor iki "FREE Piranti".

Apa Sampeyan Berjuang Kanthi Mouse? Pandhuan iki kanggo sampeyan:Cara Nemokake Mouse Gaming FPS Paling Apik (Pandhuan Keputusan 11 Faktor)
en English
X