header raise your skillz 120

10 Posting Paling Dhuwur (Carousel)

Kita nulis kanthi pengalaman game 70 taun gabungan lan ngajak sampeyan golek informasi kanggo karir ing 4 kategori.

Ing kategori “Games, "Sampeyan milih game lan entuk kiriman sing relevan.

"Gaming Gear”Nggawa sampeyan menyang rekomendasi kanggo piranti keras lan peralatan. Apa wae saran utamane adhedhasar analisis peralatan game liwat 1500 pemain game pro.

Banjur, mesthi wae, kita nulis babagan "Skills”Sampeyan kudu munggah menyang ndhuwur. Iki kalebu katrampilan fisik, mental, lan uga teknis sing sampeyan kudu duwe utawa berkembang.

Kategori kaping papat menehi sawetara alat kanggo mbantu sampeyan. Contone, kita Konverter Sensitivitas Mouse ngidini sampeyan ngetung sensitivitas antarane 60 game kanthi klik tombol.

The kalkulator eDPI bakal mbantu sampeyan yen pengin mbandhingake setelan karo pro.

Seneng-seneng ing RaiseYourSkillz.com

Masakari & Flashback

x
Raise Your Skillz Intro