Kita bisa bangga katon maneh liwat 35 pengalaman karo game lan liwat 20 pengalaman karo Esports lan game competitive. Dadi apa sing bisa kita lakoni kanthi kawruh kasebut? Inggih, kita nuduhake!

Blog kita fokus ing game FPS populer, kang kita muter meh saben dina. We alamat sembrono, ambisi, lan pro tukang game karo sawetara artikel jero-nyilem dening Masakari.

Ringkesan FPS Games dijamin dening Raise Your Skillz

We wis sedhela ngenalaken dhéwé kanggo sampeyan kene (Masakari) lan kene (Flashback). Masakari duwe pengalaman Esports massive ing tingkat paling dhuwur, lan Flashback uga wis main rada kompetitif nanging utamane mimpin organisasi Esports (kanggo liyane, katrampilan ora cukup :-P).

Kita nulis karo gabungan 70 taun pengalaman game lan ngajak sampeyan golek informasi kanggo karir utawa hobi ing 4 kategori.

julukan generator popup final

Ing kategori “Games, "Sampeyan milih game lan entuk kiriman sing relevan.

"Gaming Gear”Nggawa sampeyan menyang rekomendasi kanggo piranti keras lan peralatan. Apa wae saran utamane adhedhasar analisis peralatan game liwat 1500 pemain game pro.

Banjur, mesthi wae, kita nulis babagan "Skills”Sampeyan kudu munggah menyang ndhuwur. Iki kalebu katrampilan fisik, mental, lan uga teknis sing sampeyan kudu duwe utawa berkembang.

Kategori kaping papat menehi sawetara alat kanggo mbantu sampeyan. Contone, kita Konverter Sensitivitas Mouse ngidini sampeyan ngetung sensitivitas antarane 60 game kanthi klik tombol.

The kalkulator eDPI bakal mbantu sampeyan yen pengin mbandhingake setelan karo pro.

Seneng-seneng ing Raise Your Skillz situs

Masakari & Flashback

Apa sampeyan pengin dadi pemain sing luwih apik?5 Mekanika Ndhuwur sing Sampeyan Kudu Master ing Game FPS (2022)
en English
X